Split Pertama Ufunclub

Berita baik pada semua ahli Ufunclub sempena tahun baru 2014 kerana unit token e share telah mengalami harga split pada 0.30 sen .
Penyelerasan harga telah kembali ke 0.10 sen , ini bermakana unit token asal akan di ganda 3 kali dan urusniaga akan di buka pada 19 Jan 2014 dengan website baru iaitu Utokens.com dgn jaminan ciri ciri keselamatan yg lebih baik.
Saya yg x seberapa berkempen biz ini mendapat keuntungan berganda di mana unit token telah membiak dari 246 ke 2176.

Utoken2013

———————————————————–
Kompeni telah menambah beberapa tawaran istimewa pd ahli yg sangat lumayan :
1. Pakej 2014 A Brand New Start
In conjunction of welcoming a prosperous new year, the company is delighted to announce and introduce a new Utoken Package. Under this package member will enjoy special U-Point preferential allotment with effective from 1st January 2014.

Details as below:

U Token    Package Price(USD)  Active / Reserved Accounts    Product Point     S Point        U Point

1 Star                500                                      1 Active 6 Reserved                           –                     500               400
2 Star             1,000                                     1 Active 6 Reserved                          –                     1,000            850
3 Star             5,000                                     1 Active 6 Reserved                           –                    5,000           4500
4 Star           10,000                                    1 Active 6 Reserved                           –                   10,000          9,500
5 Star           50,000                                    1 Active 6 Reserved                           –                  50,000           50,000
———————————
2.【PROMOTION】Group Sales Accumulation
Indeed 2013, has been an excellent year filled with fun and healthy development that is caused by the strong support of the UFUN member.

Hence, in this New Year 2014, the company has launched its special promotion which is known as “Group Sales Accumulation”, members will stand a chance to get a Marina Resort House !

During the concession period, with accumulated USD900,000 on your small group ( the big group must also at least USD 900,000), you will get a unit of Bangkok Marina Resort house, worth USD150,000!

Promotion details are as follows:

1) Promotion Period : 1st January 2014 – 30th June 2014
2) Participated conditions: must be an active members
3) Reward Conditions: Accumulated USD 900,000 on small group within the promotion period.
4) Per person (same name ID number) can only receive 1 award.

——————————————————–
3.    utokens.com
Greetings all,
We are glad to announce that effectively from 19th Jan 2014, all U-Token related transactions will be completely taking place in the new website which is specially designed with extra web security and easy surf at www.utokens.com. Furthermore, for your kind information Utrade has effectively stopped its transactions as its in the verge to migrate to the new website as mentioned above. The UToken Value/Price will also begin at 10cents per token as of 19th Jan 2014. Thus we strongly encourage people to grab this opportunity to double up their investment to sign up with our incredible plan.

This well structured website will be the best grasp of opportunity platform for anyone and everyone. Hence, below are the benefits that everyone can accomplish together:
– Highly secured, effective and efficient website
– Fast customer service reply forum
– www.utokens.com is an open platform for members and non-members to transfer do process with the transactions of buy/sell U-Token.
– New members can effectively register at www.utokens.com with hassle free procedure.
– You will be able to buy/sell your tokens via private or even public utrade
– Low Transaction Fee
– Introduction of new People Content medium; Barter Trade (coming soon). Under the barter trade platform (C2C) you will be able to upload and control your items value to accommodate your wants/necessity. The best interest is also implemented for the seller as the purchaser can be a member and a non member under this platform.
– U-Token will be the determination for a new era as the latest medium of exchange which will be extensively accepted worldwide.

12 Responses to “Split Pertama Ufunclub”

  • Mr Kalvin kuok on February 15, 2014

    Selamat petang, boleh bagi lebih banyak maklumat latar belakang UFUN Club ?
    tq

    drpd Mr kelvin

    • citiroz on February 15, 2014

      Sedkit info perkembangan terbaru Ufun;
      ❐ Registered di SSM 
      ❐ Penerima Nobel Prize for business, the 12th Asia Pacific International ENTREPRENEUR EXCELLENCE AWARD 2013
      ❐ 11 Nov 2013 ~ termenterai perjanjian diantara Binapuri Hldg Ltd & Ufun Grp dlm pembinaan Marina Resort & Spa, Bangkok yg menelan belanja sebyk 200 juta. Mendapat liputan meluas di Berita2 Utama termasuk Bernama TV.
      ❐ 12 Nov 2013 ~ Perasmian UfunGold bersama kump. Nasyid Hijjaz (Hijjaz Gold) yang juga memegang title as BOD (Board Of Director) bersama CEO UfunGold En. Zamri.
      ❐ Punya office yg terletak di North Point, Mid Valley & bakal berpindah ke office yg lebih luas di Sri Kembangan
      ❐ Sudah berada di 12 buah negara & bakal memasuki ke 100 buah negara lg pd tahun 2015
      ❐ Perasmian website baru utoken.com di Bangkok pd 19 Jan 2014
      ❐ Boleh memilih utk menjadi member pasif @ aktif. 
      ❐ Bagi yg aktif menaja ~ bonus dibyr daily (bergantung pd pakej)
      ❐ Terjadinya Split bergantung kepada kenaikan rate & kemasukan pelabur diseluruh dunia (worldwide biz)
      ❐ Amount u-token (saham) sentiasa berbeza mengikut pakej & rate semasa.

      Kalau mau join bankin amount to the account mentioned and your membership will be processed asap.
      Time is money, the earlier you join the earlier you become jutawan… who knows…
      This model bisnes di tiru dari syarikat SMI singapore and is still running…not a scam…
      Ufun baru sekali split dan akan splif ke 2 tak lama lagi…maybe end march 2014….wow 2014 dah nak 2 kali split….
      Those who kumpul token terbanyak will be jutawan in a matter of time aja
      This not a joke . You see how serios ufun involved in others profit making business so x kan nak lari kut…
      Anyway pelaburan is always a risk… nobody knows what is going to happened in the future if not semua orang sudah jutawan maa….
      Tak cuba memang zero result…kalau cuba and menjadi macamana? So taday decision is tommorrow results….

  • JK on March 28, 2014

    Apakah maksud active dan reserved account.

  • mior rasidi b shah on April 17, 2014

    macam mana nak join

    • citiroz on April 17, 2014

      bayar ikut pakej yg diberi tu ke akaun ini 162478124788 utk proses daftar jadi member
      kemudian beri maklumat
      nama
      no kp
      emel
      tel
      username
      nanti bila daftar selesai, pihak ufun akan hantar maklumat login keahlian
      login masuk ke laman member dan buat penukaran password utk keselamatan

  • Helen So on December 4, 2014

    M interested to join but how much do I have to pay to become a member.
    Do I have to sell product and what kind of products. SOS

    • citiroz on January 3, 2015

      Utoken is a digital money and joining ufun involve no product to sell
      Here we buy and sell utoken
      You make profit when buy low and sell it at higher price.
      Utoken can also be used to buy goods and service.
      Wanna join just pm 0107917163

  • Sulaiman on December 7, 2014

    Betul ke Ufunclub ni? Ada ke orang dari Brunei sudah join?

    • citiroz on December 11, 2014

      Betul…keahlian sudah memasuki 30 buah negara..sudah tentu ada org brunei dah join..
      Boleh le join bawah saya
      0107917163

  • tomok81 on December 25, 2014

    Tuan,
    Sekiranya sudah request tac lebih dari 4x, pastu dah kena block xboleh nk request tac lagi untuk transfer tokens ke member lain…mcm mane yer…
    Harap tuan boleh assist?

  • LIZ MD on January 31, 2015

    Saya masih XFAHAM ttg sistem UFUN ni…bagaimana nak join, modal , apa yang kita perlu lakukan dll yang berkaitan…

    t/kasih

    • citiroz on February 1, 2015

      Ufun group ni adalah Syarikat Induk yang menjalankan biz trade utoken ni.
      Utoken ni adalah sebagai digital money utk pembayaran tak kira samada beli online atau offline . Oleh kerana ia dapat permintaan menjadikan ia bernilai di pasaran. Nilai seunit utoken ini pula naik dari masa ke semasa jd siapa yg ada banyak utoken sudah tentu buat duit sb nilai hari ni x sama dgn hari akan datang…konsep beli murah jual mahal = untung ler..
      Untuk miliki utoken kita kena lah jadi ahli di ufun dgn tawaran pakej2 yg ada.
      Modal paling rendah ialah pakej usd 500usd bersamaan RM 1900, pakej seterusnya ialah 1000 usd = RM3800, 5000 usd = RM 19000 , 10000 usd = RM 38000 dan 50000 usd = RM 190000
      Bila dah join dgn pilihan pakej yg kita mampu, kita sudah boleh beli unit unit utoken pd harga semasa.. lepas tu biar simpan sampai harga tinggi dan kita jual utk ambil untung..
      Semua urusan jual beli dibuat dalam laman ahli akaun kita . Buka log in dan klik saja butang trade utk berjual beli utoken.. semua di hujung jari saja.. bila withdraw duit jualan akan di bankin ke akaun bank kita .
      Nk join kena melalui ahli yg dah join sb pendaftaran boleh di buat di laman ahli. Bayar ja duit ke ahli yg introduce dan bagi maklumat yg dikehendakki.
      Klu nk dibantu mesej 0107917163
      Keahlian awak akan diproses sebaik mungkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • AseanParadize – Alternatif untuk tambah duit

    Rugi tidak ambil peluang buat duit dengan Asean Paradize. Kita melabur modal ke projek bersaiz mega di Laos. Bakal memberi pulangan berlipat kali ganda. Kerajaan Loas memberi tanah secara percuma kepada AseanParadize untuk mengurus pembangunan projek ini. Ia juga adalah projek usahasama antara anak lelaki perdana menteri Malaysia dan anak perempuan pm Laos yg juga ahli lembaga pengarah syarikat. Dana Asean paradize diurus oleh Sititrust syarikat kewangan offshore berpengkalan di labuan. Memang mantap
    >JOM JOIN

  • Buat Duit Dengan APPS`EZYCLOUD

    7 keuntungan EZYCLOUD
    1.Ezycloud (Apps) : Free call, free chatting aplikasi komunikasi media social. Berbentuk canggih daripada Line, Wechat, Whatsapp, dan yang lain-lain.
    2.Ezycloud top up card: point untuk telefon percuma kemana saja
    3.E-Token : sebuah bentuk investment dalaman dengan bonus 1-5% per hari yg saat ini nilai us 0.321 / unit
    4.Ezy-Coin : untuk melakukan pembayaran di ribuan merchant-merchant yang tersedia nanti
    5.Business opportunity : peluang bisnis jangka panjang yang menjanjikan pulagan sgt lumayan
    6.E-Mall : belanja & redeem barangan menggunakan ezypoints & ezycoin
    7.Merchant : bekerjasama dengan merchant, sponsornya akan memperoleh peratus keuntungan dari setiap jualan merchant2 selamanya selagi merchant ada
    KLIK SINI NAK BUAT DUIT DENGAN EZYCLOUD
Ini hanyalah laman web peribadi untuk tujuan promosi berkongsi peluang sahaja, sila rujuk web syarikat untuk maklumat rasmi.