harga utoken terkini – 9 sept 2014

Pergerakan harga utoken semenjak ia mula diniagakan. bermula pada 0.10 usd split pertama pada harga 0.30 usd dan turun kembali harga pada 0.10 usd - utoken berganda 3 kali harga naik kembali dan split ke2 pada harga 0.47 usd dan turun kembali harga pada 0.23...

Read More

urusniaga yang simple saja

Simple saja join ufunclub ni iaitu membeli utoken pada harga rendah dan jual pada harga tinggi…Itu saja. Banyak jumlah utoken banyak lah juga keuntungan bila harga naik.. Bila dapat dividen jumlah utoken berganda jadi kalau simpan lama tentu dapat divid...

Read More

Rekod Pergerakan Utoken dan Nilai Utoken

Banyak yang bertanya kalau saya join berapa lama boleh dapat untung Ni contoh sebenar menunjukkan rekod Utoken semenjak join sehingga berlaku split dua kali ( kompeni punya keputusan) dalam tempoh tu dari masa ke semasa dapat sikit sikit duit bonus hasil taj...

Read More

Utoken Overview

Kini pihak management ufun telah memasukkan di back office member secara detail gambaran bagaimana cara nak buy dan sell utoken ...

Read More

Utoken Cash Card?

Satu berita yang menarik. Di kabarkan ufun akan mengeluarkan UTOKEN CASH CARD Kini boleh guna di ATM dan juga boleh digunakan ke seluruh dunia sebab tidak lama lagi UTOKEN akan menjadi DIGITAL WORLD ...

Read More

Perubahan pada sistem trading

Berikut adalah perubahan yg di umum oleh pihak ufun The UTrade will be back to service on the 29th March 2014, 11.00am (Thailand Time). In order to integrate the international market, we have made some adjustments on the trading method:- 1.    Calculation...

Read More

Announcement terkini mengenai Utoken

    Kini nak jual utoken kena guna TAC`sistem sudah jadi macam nak keluar duit secara online jer begitu serius tahap sekuriti ufun ini. ————————————————&#...

Read More

Tukaran Rate Semasa akan Di naikkan

Berita daripada kompeni mengenai tukaran rate yang akan berkuat kuasa pada 1 March 2014. Harap maklum. Berikut nilai baru untuk nak join Pakej 500 usd – RM 1,900 Pakej 1000 usd – RM 3,800 Pakej 5000 usd – RM 19,000 Pakej 10000 usd – RM ...

Read More

Harga Utoken Naik Nilai Simpanan Pun Naik

Satu keistimewaan berdagang token ni ialah sistem niaga harganya yang naik sehala dan tiada penurunan harga melainkan bila split tapi bila split token di gandakan untuk selaraskan nilai pegangan token dengan harga semasa. Bila harga turun apabila split kemudia...

Read More

ufunclub semakin mendapat sambutan

ufunclub semakin mendapat sambutan dari para pelanggan yang berminat nak tahu tentang perjalanan bisnes ufunclub terutama setelah berlakunya split yang pertama. Apa tidaknya semenjak urusniaga jual beli token dibuka kembali untuk diniagakan selepas split pada ...

Read More

  • AseanParadize – Alternatif untuk tambah duit

    Rugi tidak ambil peluang buat duit dengan Asean Paradize. Kita melabur modal ke projek bersaiz mega di Laos. Bakal memberi pulangan berlipat kali ganda. Kerajaan Loas memberi tanah secara percuma kepada AseanParadize untuk mengurus pembangunan projek ini. Ia juga adalah projek usahasama antara anak lelaki perdana menteri Malaysia dan anak perempuan pm Laos yg juga ahli lembaga pengarah syarikat. Dana Asean paradize diurus oleh Sititrust syarikat kewangan offshore berpengkalan di labuan. Memang mantap >JOM JOIN
  • Dapat Hari Hari Duit Untung

    Bossventure tawar untung harian pada sesiapa yang ingin beli lesen resellernya. Dapat peek kredit 100 dollar us tetapi nilai ini jika di biar dengan beli balik keuntungan harian boleh mengumpul keuntungan sehingga 2700 dollar dalam tempoh setahun. Kalau modal 100 dollar beri pulangan 2,700 dollar Tambahan 10,000 dollar pasti beri 270,000 dollar Yang best kita boleh buat pilihan samada nak keluar duit untung harian ni semua atau ambil sebahagian peratus untuk tujuan belanja harian. untuk info lebih detail KLIK SINI NAK BUAT DUIT DENGAN BOSSVENTURE
Ini hanyalah laman web peribadi untuk tujuan promosi berkongsi peluang sahaja, sila rujuk web syarikat untuk maklumat rasmi.